Close

Referenties

Ik vond de Mindfulness training van Carlette van Zijl erg inspirerend en heel duidelijk en goed gegeven. Er werden in de cursus zoveel herkenbare situaties geschetst waardoor je het gevoel kreeg dat je niet de enige bent die gestrest zichzelf voorbij loopt. Carlette is een erg warme en vriendelijke persoonlijkheid, ze geeft de training op een hele ontspannen en natuurlijke manier met veel duidelijke voorbeelden waarin velen zich herkennen. Daarnaast geeft ze haar cursisten goede en nuttige tips, persoonlijke aandacht en het gevoel van vertrouwen. Ik heb de cursus als heel plezierig en zinvol ervaren.
Karin
Directie secretaresse RvB
Ik ben Carlette ontzettend dankbaar voor haar betrokken, professionele en persoonlijke coaching. Tijdens de sessies weet ze de kern te benoemen, pakt ze door op de juiste momenten en zorgt ze voor sprekende voorbeelden waar je naar kan relativeren. Bovenal zorgt ze er, met haar oprechte warme no-nonsens karakter en interesse, te allen tijde voor dat je je comfortabel voelt zowel fysiek als mentaal als in een groep of 1 op 1. Het fijne van Carlette is dat ze zelf uit een druk bestaan komt en dus daadwerkelijk weet waar je mee dealt. Een echte aanrader om verder te komen!
Daphne
Professional Financial
Rust, persoonlijk, feedback, klankborden door praktische werkervaring: kortom wil ik Carlette van harte aanbevelen!
John
financial controller

Ik heb bij Carlette van Zijl de training MBSR gevolgd. Zij geeft de lessen vol enthousiasme, heeft een duidelijke uitleg en een prettige stem om naar te luisteren. Een betrouwbare trainer met veel kennis. Een mooie opbouw van elke les, met goede begeleiding, een fijn naslagwerk in een overzichtelijke map en oefeningen om thuis te gebruiken. Elke les wordt afgesloten met een kort verhaal of een mooi gedicht, wat je tot denken zet. Vooraf had ik geen idee of dit iets voor mij zou zijn, ik wist ook niet wat ik ervan kon verwachten, maar ik ben blij verrast. Carlette heeft duidelijke handvaten gegeven om wat rustmomenten te creëren in deze drukke tijd. Tijd voor jezelf is de rode draad van deze training. Het woord 'moeten' ga ik proberen te vermijden. De automatische piloot is 'zichtbaarder' geworden! Mijn opmerkzaamheid is toegenomen door deze training. Ik heb er veel van opgestoken. Kortom: de training van carlette kan ik iedereen aanbevelen.

Maria
Administratief medewerkster VO school
De training MBSR heb ik met veel plezier gevolgd bij Carlette. Down to earth, goed toepasbaar in het dagelijks leven. Carlette is een zeer goede coach. In een groep geeft zij een ieder individueel aandacht
Christina
Jeugdarts
Via Carlette kwam ik in de wereld van mindfulness. Een beetje huiverig voor zweverige toestanden liet Carlette door haar realistische en zakelijke benadering mij inzien dat het gewoon een manier van leven is, toepasbaar op alle gebied. Haar lessen in de praktijk gebracht geven mij een veel meer ontspannen en rustiger houding in deze soms hectische wereld.
Yvonne
Via Dr A. van der Rijt, KNO arts in het Amphia Ziekenhuis ben ik voor mijn tinnitus klachten doorverwezen naar Carlette Van Zijl (Van Zijl Stressreductie). Na een persoonlijk intake gesprek had ik er vertrouwen in dat ik een juiste keuze had gemaakt. In de achtweekse individuele MBSR training heb ik geleerd minder aandacht aan mijn klachten te geven en zijn deze voor 80% verminderd. Tevens slaap ik nu veel beter en pieker ik niet meer. Door de dagelijkse oefeningen en de tijd die ik voor mezelf vrijmaak kan ik alles beter een plaats geven. Piekeren en wakker liggen is gelukkig voorbij. Deze training heeft mij veel gebracht. Kortom ik ben uitgeruster en een blij mens met meer energie. Het is een deel van mijn leven geworden. Daarvoor ben ik Carlette zeer dankbaar. Ik gun iedereen een dergelijke training.
Een KNO patient van het Amphia Ziekenhuis
Training uit pure nieuwsgierigheid gevolgd en dat is heel goed bevallen. De training geeft handvatten om rustiger en bewuster om te gaan met stress, prikkels en emoties. Prettige en nuchtere begeleiding waarbij in mijn geval 1-1 training mogelijk was.
Medewerker PwC