Close

“Zie hoe alles anders lijkt als jij met andere ogen kijkt”

Tarieven

Particulieren

Particuliere deelname aan de MBSR groepstraining kost €495,- (excl. BTW).

Bij zakelijke deelname (bv mocht je werkgever dit voor je betalen)  kost deze training €595,- (excl. BTW).

De training bestaat uit een intake gesprek, negen bijeenkomsten van 2,5 uur en een evaluatiegesprek. Ook ontvang je een werkboek en diverse audiobestanden om thuis mee te oefenen.

Deelname aan de individuele MBSR training kost €695,- (excl. BTW).

Bij zakelijke deelname (bv mocht je werkgever dit voor je betalen) kost deze training €795,- (excl. BTW).

De training bestaat uit een intake gesprek, acht bijeenkomsten van 5 kwartier en een evaluatiegesprek. Ook ontvang je een werkboek en diverse audiobestanden om thuis mee te oefenen.

Bedrijven

Voor Incompany workshops, trainingen en advies bied ik maatwerk oplossingen. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek of een prijsopgave. Je kunt je gegevens achterlaten op het contactformulier, of mij telefonisch benaderen via: 06-19838948.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden MBSR trainingen in het aanvullende pakket voor burn-out klachten, bij verzekerden van 18 jaar en ouder. Sommige zorgverzekeraars vergoeden dit ook voor mantelzorgers. Voorwaarden voor vergoeding: de MBSR training moet gegeven worden door een gecertificeerde Mindfulnesstrainer, die VMBN lid categorie is. Vaak heeft de deelnemer ook een verwijsbrief van huisarts, praktijkondersteuner (POH GZ) of bedrijfsarts nodig. Neem voor de meest actuele vergoedingen en voorwaarden, contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Vergoeding door werkgevers of uitkerende instanties

Ook veel werkgevers of uitkerende instanties geven (deels) een vergoeding voor het volgen van een MBSR training. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben er doorgaans ook een budget voor beschikbaar. Vaak kun je een beroep doen op het budget voor duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, preventie, ziekteverzuim en/of persoonlijke ontwikkeling.

Annuleringsregeling

Tot zes weken voor aanvang van de training, workshop of een coaching traject kan annuleren kosteloos. Daarna worden kosten in rekening gebracht. Tot vier weken voor aanvang van de training 25%, tot twee weken, 50%- en tot één week wordt 100% van de trainingskosten in rekening gebracht. Zie de algemene-voorwaarden